Кирил Добрев: Политиците сме в дълг към българската армия 

29 септември 2024 20:21   5 коментара   2338 прочита


Водачът на листата на “БСП - Обединена Левица” Кирил Добрев поздрави офицери и сержанти от резерва "Всяка майка граничар не ражда!". С тези думи водачът на листата на “БСП - Обединена Левица” Кирил Добрев се обърна към членовете на клуб "Граничар" към Съюза на офицерите и сержантите от резерва от Симитли и Благоевград.

“За мен е чест да присъствам на вашето тържество по случай 50-годишния юбилей от създаването на Граничните войски, комендатура град Симитли. Вие сте истинският пример за живот, отдаден на България, за достойнство и почтеност. Пожелавам ви да продължавате да възпитават децата си, както досега - да пазят и обичат България!”, каза още Добрев.

По думите му състоянието на нашата отбрана в последните години е плачевно. “Имаме самолети на хартия, огромен дефицит на кадри и най-лошото - липса на самочувствие, че българската армия е на висота.

Задълбочаването на проблема с незаетите длъжности, както и технологичното изоставане и неадекватното ресурсно осигуряване, продължават да задушават системата и се отразяват неблагоприятно върху възможността за ефективно изпълнение на задачите.

От "БСП-Обединена левица" ще работим за изграждането на професионална и привлекателна система за привличане, набиране, подбор и обучение, развитие и задържане на военнослужещите”, подчерта той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
29 Септември 2024 20:56 | Пембяна зона
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

А къде е паркирал?


29 Септември 2024 21:44 | Ноев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Военни и милицията нали са депозирани? Що прави тоя комунист на банкет на бивши военни и милиционери? Защо такива съюзи се използват за политическа агитация? Как кмет на Симитли от ГЕРБ позволява на негова територия да има агенция за комунисти?


29 Септември 2024 22:17 | турчев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

този е тотал щета. 150 гласа макс му давам


29 Септември 2024 22:31 | Гоце Делчев
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Вън българските окупатори от Пиринска Македония. Македония на македонците !!


30 Септември 2024 00:43 | караваната на Кончето
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

северно макаците като усрайнците по убаво да ги нема




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар